A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

viking

eyde screen logo

PIACVEZETŐ SÍK OSZTÁLYOZÓGÉP

viking2

Az általunk árusított osztályozógépet elsősorban azok választják, akik minőségi terméket keresnek, rendkívüli kapacitással de elérhető áron. A VIKING osztályozógép kifejezetten ajánlott az újrahasznosításban tevékeny vállalkozások számára, elsősorban kisebb farmok, kertészetek, építési vállalkozók, hulladékfeldolgozók vagy önkörmányzatok számára.

vik1  vik7  vik6

Az EYDESCREEN a norvég EYDEMASKIN AS cég által alapított vállalkozás, melynek gyökerei a 20. század elejére nyúlnak vissza, amikor Sam Eyde, a sikeres mérnök, feltaláló és vállalkozó megalapította első vállalkozását. Sam Eyde legfontosabb öröksége az a készség, amely a folyamatos fejlesztésre és innovációra ösztönzi az embereket. Az EYDEMASKIN cég mai napig hű a SAM EYDE által lefektetett alapokhoz. Új fejlesztések és a folyamatos törekvés a minél jobb termékek előállítására tette lehetővé, hogy ma már piacvezető cég az osztályozógépek gyártásában.

  • A VIKING osztályozógép egy robosztus, erős, alacsony szervízigényű de rendkívül hatékony sík, mobil osztályozógép.
  • A VIKING osztályozógép kapacitása lenyűgöző, egyetlen más gép sem veszi fel vele a versenyt.
  • A VIKING osztályozógép a legtöbb vállalkozás számára elérhető befektetés.
  • Rendkívül gyors üzembe helyezés, problémamentes, szükségtelen szünetek nélküli munkavégzés.

 

 

 

  • Egyedülálló hatékonyság és kapacitás
  • Szállító szalag ami a készterméket minimum 2 méter magasra halmozza fel
  • A VIKING könnyen vontatható bármilyen terepen. A széles, nagy méretű gumik könnyen veszik az akadályokat zord időjárás vagy terepviszonyok között is.
  • A VIKING osztályozógép kialakításának köszönhetően rendkívül alacsony a szerviz igény. Ez a gép biztosan megbízható és erős partnere bármilyen vállalkozásnak, ahol osztályozásra van szükség.A VIKING egy vontatható, saját kerekén vontatható, dupla sík vibrációs osztályozógép, mely elsősorban föld, komposzt, építési törmelék, fakéreg, homok és más hulladékanyag osztályozására alkalmas.

 vik8  vik3  vik2

 

 logo regi